۷ مزیت اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک

7 مزیت اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک

اشتراک‌گذاری

فهرست
۵/۵ - (۱ امتیاز)

همانطور که می‌دانید، کسب‌وکارهای کوچک اغلب با چالش‌های مربوط به بودجه‌ و منابع محدود مواجه هستند. این محدودیت‌ها گاهی اوقات باعث می‌شود که مدیران کسب‌وکارها رویکردی محافظه‌کارانه نسبت به سرمایه‌گذاری‌های جدید داشته باشند. همین موضوع می‌تواند مانع اصلی دستیابی یک کسب‌وکار کوچک به نقطۀ رشد پایدار و سالم باشد. تردید در دسترسی به ابزارهایی که برای پرورش سرنخ‌ها، درک بهتر مشتریان و ارائۀ تجربۀ برتر به مشتری در مقیاس بزرگ مورد نیاز است، می‌تواند یک استارتاپ کوچک را دچار رکود کند.

حقیقت این است که کلید رشد نه در داشتن بهترین محصولات یا خدمات است و نه حتی در استراتژی‌های قیمت‌گذاری یا خدمات مشتری. مهم‌ترین عامل، تجربۀ مشتری است؛ یعنی توانایی ارتباط با مشتریان، ایجاد انگیزه در سرنخ‌ها با ارائۀ دقیقاً آنچه می‌خواهند و درنهایت القای حس خاص‌بودن در آن‌ها. این همان لمس شخصی است که شرکت‌های موفق می‌توانند با کمک فناوری‌هایی مانند اتوماسیون بازاریابی به آن دست یابند. در این مطب از بلاگ زبلاین نگاهی داشته‌ایم به ۷ مزیت اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک. همچنین رویکردهای مختلف برای پیشبرد اهداف در این شیوۀ بازاریابی را بررسی کرده‌ایم تا کسب‌وکار خود را به درستی هدایت کنید.

اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک چیست؟

به زبان ساده، اتوماسیون بازاریابی به معنی خودکارسازی بازاریابی و جایگزینی وظایف دستی و تکراری با قابلیت‌های سازماندهی نرم‌افزار است.

مارکتینگ اتومیشن به کسب‌وکارها امکان می‌دهد تا فعالیت‌های خسته‌کننده را به راه‌حل‌های برنامه‌ریزی‌شده محول کنند. به این ترتیب، آن‌ها می‌توانند منابع بیشتری را به استراتژی‌گذاری، تولید محتوای خلاقانه و حل مسئله اختصاص دهند. اتوماسیون می‌تواند جریان‌های کاری (Workflows) را ساده و بهینه کند، مانند: بازاریابی ایمیلی، ارسال محتوای رسانه‌های اجتماعی و کمپین‌های چندکاناله و همچنین، انتقال و سازماندهی داده‌ها. علاوه‌بر‌این موارد، اتوماسیون حتی می‌تواند با ادغام خدمات پشتیبانی مرکز تماس، به بهبود پشتیبانی مشتری نیز کمک کند.

ممکن است با توجه به عملکردهای مشابه، این سؤال برای شما پیش بیاید که عملکرد اتوماسیون بازاریابی چه تفاوتی با یک سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) سنتی دارد. این دو رویکرد برای اهداف متفاوتی در کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرند. اتوماسیون بازاریابی بر فعالیت‌های بازاریابی متمرکز است. این پلتفرم‌ها عمدتاً برای مدیریت کمپین‌های دیجیتال، بازاریابی ایمیلی، ردیابی سرنخ و صفحات فرود استفاده می‌شوند و کمک می‌کند تا سهم تلاش‌های بازاریابی در بازگشت سرمایه کلی (ROI) مشخص شود.

در مقابل، CRM معمولاً برای مدیریت فرآیندهای مرتبط با پایپ‌لاین فروش با استفاده از داده‌های CRM استفاده می‌شود و شامل نظارت بر داده‌های مشتری، ردیابی وضعیت سرنخ و مدیریت کلی روابط با مشتریان فعلی و آتی است.

مزایای اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکارهای کوچک

با توجه با توضیحاتی که تا این لحظه ارائه شد، چرا باید از اتوماسیون بازاریابی استفاده کرد؟ این رویکرد مزایای متعددی را برای شرکت‌ها در تمام صنایع ارائه می‌دهد و مشکلات عملیاتی را برای دستیابی به نتایج بزرگتر و سودآورتر از بین می‌برد. در ادامه به ۷ مزیت اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکارهای کوچک می‌پردازیم:

۱) افزایش کارایی و بهره‌وری

بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک در ابتدا به دلیل این مزیت به سراغ اتوماسیون بازاریابی می‌روند: کارایی بیشتر. با فناوری مناسب، می‌توانید جریان‌های کاری خود را بهینه کنید، با منابع کمتر کارهای بیشتری انجام دهید و هزینه‌ها را کاهش دهید. اینجاست که سرمایه‌گذاری شما در نرم‌افزار شروع به بازدهی می‌کند.

کاهشِ نیاز به انجام دستی بسیاری از کارها، مزیت اصلی اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک است. طیف وسیعی از فعالیت‌ها، از جمله پست‌گذاری در رسانه‌های اجتماعی، ارسال ایمیل‌ها و مدیریت صفحات فرود، همگی می‌توانند در یک پلتفرم واحد انجام شوند. بر اساس گزارش Salesforce، این امر منجر به افزایش ۱۴.۵درصدی در بهره‌وری فروش و کاهش ۱۲.۲درصدی در هزینه‌های بازاریابی شده است.

۲) شخصی‌سازی پیشرفته برای جلب توجه مشتریان

یک محصول جدید، کد تخفیف، یا حتی یک ویدئوی جذاب، درحال‌حاضر لزوماً بیشترین واکنش را از مخاطبان شما برنمی‌انگیزد. آنچه اهمیت دارد دو چیز است: دانستن نام آن‌ها و آنچه برایشان مهم است. آمارهای اتوماسیون بازاریابی این موضوع را تأیید می‌کنند که:

  • ایمیل‌های شخصی‌سازی‌شده نرخ تراکنش ۶برابر بالاتری دارند و منجر به نرخ بازشدن منحصربه‌فرد ۲۹درصدی بیشتر می‌شوند.
  • ۷۹درصد از مصرف‌کنندگان ادعا می‌کنند که اگر یک پیشنهاد برای انعکاس تعاملات قبلی آن‌ها شخصی‌سازی شده باشد، احتمال بیشتری دارد که با آن تعامل کنند.
  • ۷۸درصد از کاربران اینترنت می‌گویند محتوای شخصی‌سازی‌شده احتمال خرید آن‌ها را افزایش می‌دهد.

هنگامی که یک راه‌حل اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌و‌کار کوچک را پیاده‌سازی می‌کنید، می‌توانید مشتریان را به گروه‌های مختلف تقسیم‌بندی کنید تا ارسال و اشتراک‌گذاری محتوای مرتبط تسهیل شود. همچنین می‌توانید ایمیل‌ها را با داده‌های خاص مشتری، از جمله نام، ترجیحات، و سابقۀ تراکنش آن‌ها شخصی‌سازی کنید. به این ترتیب می‌توانید آنچه را که مشتریان احتمالاً به آن علاقه‌مند هستند، به آن‌ها ارائه دهید.

شخصی‌سازی فرصتی برای تطبیق استراتژی بازاریابی شما با بخش‌های خاصی از سرنخ‌ها را فراهم می‌کند. قابلیت‌های تقسیم‌بندی نرم‌افزار اتوماسیون، براساس رفتار و ویژگی‌ها، امکان ارسال محتوای شخصی‌سازی شده را به مخاطبان از طریق کانال‌های مختلف مانند ایمیل، رسانه‌های اجتماعی یا تبلیغات جست‌وجو فراهم می‌کند. ۸۰٪ از مصرف‌کنندگان احتمال بیشتری دارد که از شرکتی که تجربۀ شخصی‌سازی شده ارائه می‌دهد، خرید کنند.

۳) دسترسی به داده‌های مشتری با بینش عمیق

در مورد خواسته‌ها و نیازهای مشتریان خود چه می‌دانید؟ موانع آن‌ها برای خرید چیست؟ آیا می‌دانید چه زمانی انتظاراتشان تغییر می‌کند؟ با پلتفرم مارکتینگ اتومیشن مناسب، می‌توانید داده‌های مشتریان خود را جمع‌آوری، سازماندهی و تجزیه و تحلیل کنید و منبع عظیمی از اطلاعات را در اختیار داشته باشید. سپس می‌توانید از این اطلاعات برای ایجاد پرسوناهای خریدار بهتر و به‌روزرسانی مداوم آن‌ها، تصمیم‌گیری‌های تجاری هوشمندانه‌تر و ایجاد تجربۀ بهتر برای مشتری استفاده کنید.

۴) تجربۀ مشتری بهبودیافته

ارائۀ تجربه مشتری (CX) مناسب فراتر از شخصی‌سازی است. این امر در مورد دانستن آنچه برای مشتریان شما مرتبط است، کانال‌هایی که می‌خواهند از طریق آن‌ها درگیر شوند و آنچه در هر نقطۀ تماس در طول سفر مشتری انتظار دارند، می‌شوند. هر متخصص بازاریابی برندهای بزرگ به شما خواهد گفت که ارائۀ تجربه‌ای که خریداران نتوانند در برابر آن مقاومت کنند، آسان نیست و بخش‌های پیش‌بینی‌نشدۀ زیادی وجود دارد؛ زیرا باید مراحل مختلف خریدار و همچنین بخش‌های خریدار را در نظر بگیرید.

به همین دلیل مارکتینگ اتومیشن نه‌تنها برای تجربۀ مشتری مفید است، بلکه ضروری است. اتوماسیون بازاریابی مرکز فرماندهی اصلی تجربۀ مشتری شماست و پلتفرمی است که از آن کمپین‌های بازاریابی ایمیلی مرتبط و پیام‌های پیگیری شخصی‌سازی شده را ارسال می‌کنید. اینجاست که می‌توانید تعاملات آنلاین خود را ردیابی کرده و از تست A/B برای یادگیری اینکه چه اقدامات و چه محتوایی بیشترین تأثیر را بر مشتریان شما دارد، استفاده کنید. حتی می‌توانید وبینارها و ثبت‌نام رویدادهای بازاریابی خود را راه‌اندازی، نظارت و اصلاح کنید. اتوماسیون بازاریابی به ساده‌سازی و قابل‌درک‌کردن پیچیدگی تجربۀ مشتری کمک می‌کند.

۵) پرورش سرنخ‌ مؤثرتر

با نرم‌افزار اتوماسیون بازاریابی، می‌توانید سرنخ‌هایی را که با استراتژی بازاریابی محتوایی خود و سایر تاکتیک‌های تولید تقاضا با سختی زیاد به دست آورده‌اید، پرورش دهید. مزیت اتوماسیون بازاریابی برای کسبو‌کار کوچک این است که می‌توانید با دقت عناصر محتوای پرورش‌دهنده با عملکرد بالا را هنگام نظارت بر نرخ باز شدن، نرخ کلیک و نرخ تبدیل به وضوح شناسایی کنید.

هنگامی که می‌توانید ببینید چه چیزی برای متقاعد کردن سرنخ‌های شما به تبدیل‌شدن مؤثر است، می‌توانید آن عناصر را در سایر بخش‌های بازاریابی خود نیز تقویت کنید. مزیت دیگر این است که می‌توانید هرگونه گلوگاه احتمالی در سفر مشتری را شناسایی کنید.

هنگامی که کمپین پرورش سرنخ‌ با اتوماسیون بازاریابی خود را می‌سازید، می‌توانید مراحلی را که مخاطبان و سرنخ‌های شما طی می‌کنند، مرور کنید و یک دید کلی داشته باشید. همچنین می‌توانید ببینید مشتریان شما در کدام مرحله از قیف فروش قرار دارند. از آنجا که پرورش سرنخ‌ها یکی از کانال‌های ترجیحی برای تسهیل تبدیل است، ایجاد یک کمپین ایمیلی خودکار یکی از مؤثرترین ایده‌های اتوماسیون بازاریابی است که می‌توانید اجرا کنید. به خاطر داشته باشید، مخاطبان پرورش‌یافته ۴۷درصد خریدهای بزرگ‌تری نسبت به کسانی که پرورش نیافته‌اند انجام می‌دهند.

۶) گزارش‌دهی دقیق و داده‌محور

ثبت تجزیه‌و‌تحلیل‌های مرتبط با سرنخ و عملکرد مارکتینگ اتومیشن بسیار ساده می‌شود. اگرچه انجام دستی این کار ممکن است چالش‌زا و دشوار باشد، اما این پلتفرم می‌تواند فوراً گزارش‌های بسیار دقیقی از فرآیندهای متعدد ایجاد کند. این گزارش‌ها شامل عملکرد کمپین، تعامل سرنخ و غیره هستند. این تجزیه‌و‌تحلیل‌های دقیق فرصت شناسایی نقاط اصطکاک و تغییر آن‌ها را برای بهبود عملیات و دستیابی به اهداف به شما می‌دهند.

۷) هماهنگ‌سازی داده‌ها

استفاده از پلتفرم‌های تبلیغاتی برای کسب‌وکارهای کوچک شاید کوتاه‌ترین راه برای افزایش میزان دیده‌شدن و نرخ تعامل باشد. این موضوع عمدتاً به دلیل ویژگی‌هایی است که امکان ایجاد لیست‌های مخاطبان بسیار هدفمند را فراهم می‌کند.

هدف‌گیری بهتر همچنین منجر به تخصیص کارآمدتر بودجه‌های بازاریابی به سمت مخاطبان «علاقه‌مندتر» می‌شود. پل‌های داده‌ای (Data bridges) به طور یکپارچه داده‌ها را بین این پلتفرم‌های تبلیغاتی و CRM شما منتقل می‌کنند. این اتصال اطمینان حاصل می‌کند که سرنخ‌ها به محض ورود پرورش داده می‌شوند، لیست‌های مخاطبان دقیق‌تری ساخته می‌شوند، کمپین‌های تبلیغاتی بهینه می‌شوند و… . علاوه‌براین موارد، اتوماسیون در این زمینه باعث صرفه‌جویی در زمان می‌شود، در حالی که به شما این امکان را می‌دهد تا ارتباطات پیگیری شخصی‌سازی شده را اجرا کنید که می‌تواند به طور بالقوه منجر به نرخ تبدیل بالاتر و رضایت مشتری شود.

۴ رویکرد مختلف اتوماسیون بازاریابی برای خدمات حرفه‌ای

حالا که مزایای اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک برایتان مشخص شد، باید در نظر بگیرید که کدام رویکرد برای اهداف از پیش تعیین‌شدۀ شما مناسب‌تر است. به طور کلی، ۴ روش اصلی وجود دارد که می‌توانید از اتوماسیون بازاریابی برای دستیابی به اهداف خود استفاده کنید:

  1. اتوماسیون واکنشی (Reactive automation): همانطور که از نام آن پیداست، این شاخه از اتوماسیون به فعالیت‌های تعاملی سرنخ‌ها و همچنین ترجیحات ثبت‌شدۀ آن‌ها برای تعیین محتوایی که به آن‌ها نشان داده می‌شود، واکنش نشان می‌دهد. این عمل یک هشدار محتوایی مبتنی بر ترجیحات است که در آن سرنخ‌ها قدرت تعیین فرکانس ارتباطاتی را که دریافت می‌کنند، دارند.
  2. اتوماسیون دنباله‌ای (Sequence automation): این نوع اتوماسیون به بازاریابان امکان می‌دهد تا دنباله‌های ارتباطی (یا جریان‌های کاری) را با منطق هوشمندانه تنظیم کنند و تجربه‌ای بی‌نقص از تعامل را فراهم بیاورند. مزیت اصلی این رویکرد این است که هنگامی که جریان‌های کاری اتوماسیون بازاریابی ایجاد شدند، می‌توانید با کپی کردن الگوهایی که قبلاً وجود دارند، به سادگی جریان‌های کاری جدیدی ایجاد کنید.
  3. سناریوی مارکتینگ اتومیشن (Action triggers): این نوع اتومیشن حول محور حذف فعالیت‌های دستی و تکراری و اطمینان از دریافت محتوای مناسب توسط سرنخ‌ها در زمان بهینه می‌چرخد. فرم‌های دانلود وب‌سایت نمونه‌ای بارز از این نوع اتوماسیون بازاریابی هستند. هنگامی که یک سرنخ فرمی را در وب‌سایت شما برای دانلود مطلبی پر می‌کند، تریگرهای عملیاتی یک ایمیل خودکار حاوی محتوای مورد نظر را ارسال می‌کنند. علاوه‌بر‌این، یک اعلان داخلی می‌تواند برای تیم بازاریابی ارسال شود تا آن‌ها را مطلع کند که این اقدام صورت گرفته است.
  4. هماهنگ‌سازی داده‌ها (Data synchronization): اگر کسب‌وکار شما از قابلیت‌های CRM خود حداکثر استفاده را می‌برد، بسیار مهم است که پایگاه دادۀ مرتبط، به‌عنوان باارزش‌ترین منبع اطلاعات دیده شود. این موضوع به این معنی است که اطمینان از به‌روزرسانی مداوم پایگاه داده حیاتی است. نرم‌افزاری مانند LeadsBridge می‌تواند به بهره‌گیری از هماهنگ‌سازی داده‌ها و اتصال CRM شما با کل مجموعه ابزارهای بازاریابی شما کمک کند. بنابراین، داده‌های سرنخ به طور مداوم و خودکار بین پلتفرم‌ها در زمان واقعی به اشتراک گذاشته می‌شوند.

چگونه با اتوماسیون بازاریابی، کسب‌وکار کوچک خود را شروع کنید؟

شروع هر فرایند جدیدی در کسب‌وکار شما می‌تواند تجربه‌ای ترسناک باشد، به خصوص اگر مطمئن نباشید که از کجا باید شروع کنید. با در نظر گرفتن این موضوع، فهرستی از ایده‌های اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک را گردآوری کرده‌ایم که می‌توانید به راحتی برای شروع بهینه‌سازی جریان‌های کاری خود پیاده‌سازی کنید:

  • همگام‌سازی سرنخ‌ها با CRM شما: ممکن است حداقل یک بار در موقعیتی قرار گرفته باشید که فراموش کرده‌اید یک سرنخ را پس از تماس گرفتن به سیستم CRM خود اضافه کنید. اگر این اتفاق به طور مداوم رخ دهد، کمپین‌های تولید سرنخ می‌توانند به طور مخربی تحت تأثیر قرار گیرند و تعداد زیادی فرصت تجاری از دست برود. با نرم‌افزار اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک، می‌توانید سرنخ‌های جدید را مستقیماً با CRM خود همگام‌سازی کنید، چه از فرم‌های وب، چه از پلتفرم‌های تبلیغاتی یا لیست‌های اشتراک باشند. با انجام این کار، شما قادر خواهید بود بلافاصله با سرنخ‌ها تعامل داشته باشید و فرصت‌های تبدیل را با انواع تاکتیک‌های پرورش خودکار تضمین کنید.
  • برنامه‌ریزی پست‌های رسانه‌های اجتماعی: نمی‌توان انکار کرد که ارائۀ محتوای جذاب در رسانه‌های اجتماعی فرایندی چندوجهی و وقت‌گیر است. جدای از ایده‌پردازی، ایجاد و طراحی، برنامه‌ریزی یک برنامۀ انتشار روزانۀ خاص برای هر پلتفرم اجتماعی می‌تواند خسته‌کننده باشد. با استفاده از اتوماسیون برای بازاریابی رسانه‌های اجتماعی خود، می‌توانید محتوای خود را به صورت انبوه آپلود کنید، آن را طبق برنامه انتشار خود برنامه‌ریزی کنید و ارسال آن‌ها را روی حالت خودکار تنظیم کنید.
  • پرورش سرنخ‌ها با کمپین ایمیلی: هر سرنخی بلافاصله آمادۀ خرید نیست. در واقع، برای مصرف‌کننده اهمیت فزاینده‌ای پیدا کرده است که قبل از تصمیم‌گیری، اطلاعاتی دربارۀ محصول، خدمات یا کسب‌وکار جمع‌آوری کند. بنابراین، پرورش سرنخ‌ها جنبه‌ای ضروری برای دستیابی به نرخ تبدیل بالاتر است.
  • سفارشی‌سازی ارتباطات: مصرف‌کنندگان قدردانی عمیقی از ارتباطات بازاریابی شخصی‌سازی شده دارند، زیرا تجربۀ خرید آن‌ها را افزایش داده و چرخۀ فروش را کوتاه می‌کند. بنابراین، ارسال توصیه‌های محصول مرتبط به سرنخ‌ها براساس علاقه و تعاملات قبلی آن‌ها، هدف‌گیری نیازهایشان با تبلیغات خاص و رسیدگی به نقاط درد آن‌ها از عوامل اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکارهای کوچک هستند که نباید نادیده گرفته شوند. ایجاد مخاطبان سفارشی با استفاده از لیست‌های موجود در CRM می‌تواند به طور مؤثر تبلیغات را به بخش‌های خاص هدف قرار دهد.
  • همراهی مشتریان جدید: وارد کردن مشتریان جدید به کسب‌وکارتان و آشناکردن آن‌ها با محصولات یا خدمات شما، گاهی زمان‌بر و طاقت‌فرساست. معمولاً باید برایشان دموی اختصاصی بگذارید، اطلاعات لازم را بفرستید و مطمئن شوید که به‌راحتی کار با محصول یا خدمت شما را یاد می‌گیرند. به‌جای اینکه این کارها را برای هر مشتری دستی انجام دهید، می‌توانید با اتوماسیون، ایمیل‌های آموزشی و اطلاعاتی را به‌طور خودکار و مرحله‌به‌مرحله برایشان ارسال کنید. جالب است بدانید ایمیل‌هایی که اطلاعات را به‌تدریج و در زمان مناسب به دست مشتری می‌رسانند، ۸۰٪ بیشتر باز می‌شوند و ۳ برابر بیشتر کلیک می‌خورند.
  • پاسخ‌گویی به پرسش‌های پرتکرار: پشتیبانی خوب از مشتری، برای موفقیت هر کسب‌وکاری ضروری است، مخصوصاً اگر می‌خواهید مشتریان راضی داشته باشید. اما پاسخ‌دادن به همۀ سوالات، به‌خصوص سؤالات تکراری، خیلی وقت‌گیر است. با اتومیشن می‌توانید برای سؤالات رایج، پاسخ‌های آماده تعریف کنید. این کار هم در وقت شما صرفه‌جویی می‌کند و هم مشتریان سریع‌تر به جوابشان می‌رسند و لازم نیست منتظر پاسخ اپراتور بمانند، در نتیجه راضی‌تر خواهند بود.
  • جمع‌آوری بازخورد و نظرات مشتریان: نظرات مشتریان قبلی، اعتماد خریداران جدید را جلب می‌کند و به فروش بیشتر کمک می‌کند. این نظرات نشان می‌دهد که شما مشتریان راضی دارید. با خودکارسازی بازاریابی، می‌توانید بعد از خرید، به‌طور خودکار از مشتریان درخواست کنید تا نظرشان را ثبت کنند، سپس می‌توانید این نظرات را در وب‌سایت، صفحات محصول یا شبکه‌های اجتماعی خود نمایش دهید.
  • آسان‌تر کردن همکاری تیمی: هماهنگی کارها در تیم، یکی از بخش‌های چالش‌برانگیز مدیریت کسب‌وکار است. گاهی فایل‌ها در ایمیل‌ها گم می‌شوند یا گرفتن تأییدیه برای کارها زمان زیادی می‌برد. ابزارهای همکاری تیمی که از اتوماسیون استفاده می‌کنند، می‌توانند با ارسال خودکار به‌روزرسانی‌ها درباره کارهای مهم به اعضای تیم، بهره‌وری را بالا ببرند و از استرس‌های بی‌مورد کم کنند. به قول چاد اوتار در مجله فوربس: «اتوماسیون روحیۀ کارمندان را بهتر می‌کند و این می‌تواند به بهبود فرهنگ کلی یک کسب‌وکار کوچک کمک کند.»
  • صدور فاکتور و مدیریت پول: برای اینکه درآمد داشته باشید، باید فاکتور ارسال کنید. اما آماده‌کردن دستی فاکتورها، چک کردنشان برای اشتباهات و ارسال آن‌ها می‌تواند خیلی وقت‌گیر باشد. نرم‌افزارهای اتوماسیون می‌توانند به‌طور خودکار فاکتورهای دقیق را برای مشتریان ارسال کنند و حتی پیگیری‌های لازم برای پرداخت‌های معوق را انجام دهند. با این روش، دیگر نیازی به یادآوری دستی پرداخت‌ها نیست و هیچ فاکتور یا پرداختی از دست نمی‌رود.

نتیجه‌گیری

با توجه به این حقیقت که ۷۷٪ از شرکت‌هایی که از اتوماسیون بازاریابی استفاده می‌کنند، افزایش در نرخ تبدیل را تجربه می‌کنند و اینکه اتوماسیون بازاریابی برای کسب‌وکار کوچک هزینه‌های بازاریابی را تا ۱۲.۲درصد کاهش می‌دهد، استفاده از آن امری کاملاً منطقی به نظر می‌رسد.

اگر هنوز وظایف دستی و تکراری را که زمان شما را از کارهای مهم‌تر و بهتر می‌گیرد خودکار نکرده‌اید، همین حالا زمان شروع است. با کمک نرم‌افزار اتوماسیون بازاریابی مناسب، می‌توانید سرنخ‌های بیشتری را به مشتری تبدیل کرده و تعداد بیشتری از مشتریان فعلی خود را حفظ کنید. این امر به معنی رشد کسب‌وکار شما و افزایش بودجه شماست. علاوه‌براین، شما در نهایت کنترل هر تصمیم را به دست می‌گیرید و دیگر سرنوشت کسب‌وکار خود را به دست بودجه‌ای ناامن نمی‌سپارید.

منابع

Marketing Insider Group

Leads Bridge

مطالب پیشنهادی

چگونه نیاز مشتری را بشناسیم

چگونه نیاز مشتری را بشناسیم؟ راهنمای جامع شناسایی، تحلیل و پاسخگویی

کسب‌وکارهایی که صرفاً بر کیفیت محصول یا قیمت پایین تمرکز می‌کنند، دیگر برندهٔ میدان رقابتِ…
نویسنده: تحریریه زبلاین
بروزرسانی: ۱۴۰۴-۰۳-۲۸
اس ام اس مارکتینگ چیست

اس ام اس مارکتینگ چیست؟ [راهنمای جامع اجرای آن]

آیا تا به حال فکر کرده‌اید در میان این حجم از کسب‌وکارهایی که فقط خدا…
نویسنده: نیما حقیقت‌جو
بروزرسانی: ۱۴۰۴-۰۳-۲۶

نظر شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *